Frakt från: 29kr

Faktura, Swish & Kortbetalning

Leveranstid: 1-3 dagar

Norrgården Living AB
Orgnr: 556938-7730
Adress:
Gamla Börjevägen 62
75592 Uppsala
Sverige

Tel: 018-8008102
E-post: [email protected]

 

En presentationn om oss som har startat och driver Odd-Living.com och vår historia som lett oss hit.

 

Slit och släng - Nej tack!

Vi började som antikhandlare med egen butik. När vi startade en webbaserad butik behövdes det mer nyproducerat i gammal stil. Vi blev besvika på kvaliteten som ju är a och o gamla föremål. Nu med 15 års erfarenhet av internethandel har vi ledsnat på att billiga varor massproduceras i dålig kvalité och utan tanke på miljön. Därför började vi producera själva med fokus på hållbarhet, kvalite och omtanke för hantverkarna.

 

De varor vi säljer via andra producenter är noga genomtänkta och testade med tanke på hållbarhet och kvalitet. De som inte håller måttet tar vi inte in i butiken.

Vi startade helt enkelt en butik som vi själva ville handla i, med ett unikt utbud av hög kvalitet tillverkade av små firmor med bra arbetsvillkor och lön.

Vi har också valt att klimatkompensera alla våra leveranser med 200%

Vi besöker alla våra producenter regelbundet och ser lokalerna och arbetsmiljön. Vi gör allt för att bojkotta massproduktion och miljöfarlig tillverkning. Ekologiska och giftfria produkter i hög kvalité, producerade för att hålla i många år, hittar du hos oss, samt unik och häftig design! 

Vi är:

Linnea och Ted. Vi delar en passion för färg, form och funktion. Linnea är utbildad interiörkonsulent och designer och vårt hem är fyllt med gamla möbler med kvalitet och historia. Hon har själv designat alla kläder till vårt Husmärke Poppins Clothing. Vi började vår inredningskarriär med en antikaffär 2004 och har nu utvecklats till webbutik med egenproducerade varor av vårt andra husmärke Ants and Sugar. Vi driver firman från vårt fina Norrgården strax utanför Uppsala. 

Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskemål!

Vi uppskattar all form av feedback, ris som ros!

Ha en trevlig dag! :)

Mvh Odd Living Crew : Linnea & Ted

 

Linnea, Ted, Maja, Petter och Ellen

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen