Nu FRI frakt inom Sverige

Faktura, Swish & Kortbetalning

Leveranstid: 1-3 dagar

Äkta fårskinn, fårskinnsfällar och sittdynor

Upptäck våra äkta fårskinn, fårskinnsfällar och sittlappar/sittdynor i högkvalitativt fårskinn hos oss. Våra isländska långhåriga pälsfårskinn och gotländska fårskinn är noggrant garvade och ger en mjuk och mysig upplevelse. Dessutom är alla våra naturliga fårskinn ekologiskt garvade, vilket gör dem snälla både mot människor och miljön.

Vi har ett brett sortiment av fårskinn i olika storlekar och färger, från små till stora, även extra långa/ihopsydda fårskinn som passar perfekt till kökssoffor. Med sina naturligt varierande nyanser ger våra fårskinn en genuin känsla och finns i ett brett färgspektrum, inklusive brunt, svart, grått, vitt och beige. Vissa skinn är delvis melerade och några har en vackert krullig och långhårig struktur.

Våra naturligt färgade fårskinn, som är kromfritt garvade, är också utmärkta för användning med barn, som mysiga underlägg på golvet eller i barnvagnen. Genom våra inköp direkt från garveriet kan vi erbjuda hög kvalitet till mycket förmånliga priser. Hitta dina nya favoritfårskinn och fårfällar hos oss redan idag!

Pris

FÄRG

SÄSONG

STORLEK

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen